CLMD_IMG_6502

Spilling i Miami, UK, Toronto og New York… Warmup for Tiësto, Avicii, Thomas Gold. Support fra Axwell, Ingrosso, Angello, Dirty South. Låter som “The Message”, “I’m Coming Home With You”, den nye “Falling Like Angels” og fjorårets store norske houselåt: “Black Eyes and Blue”.
Vi snakker selvfølgelig om Tryvannsyndlingene Carl Louis & Martin Danielle!

Etter å ha vært russ i 2007 har Carl Louis & Martin Danielle aka CLMD spilt fra hovedscenen på Tryvann både i 2009, 2010 og i 2012. Nå er de tilbake for fjerde gang for å fyre opp tigerstaden og slite ut danseskoene til OL-kullet. Gled dere, det gjør vi!

Guttene fikk en liten warmup før russetiden i Miami i går kveld. Der spilte de på fanfarebussen til Thomas Gold og gleder seg som gale til å spille for dere på Tryvann i april. Miamirussen er ikke det samme som den ekte russen!

 CLMDMUSIC

@clmdmusic - Følg dem på Instagram

 

 

Kommentarene er skrudd av, vennligst besøk oss på Facebook.no hvis du lurer på noe