Vi shuttler DEG til toppen av TRVN!

Vi shuttler DEG til toppen av TRVN!

Vi gir dere årets mest behagelige nyhet!

En liten hilsen fra bussansvarlig
Mitt navn er Andreas og var selv russ i fjor. Nå jobber jeg som bussansvarlig for Ditt Livs Party, og en av oppgavene mine er å være med å tilrettelegge TRVN, sånn at Norges mest besøkte russetreff (om mulig) blir enda bedre!

En av de første elementene vi så på før årets feiring var å korte ned enda mer på avstandene opp til selve festplassen. Ikke fordi avstandene er så veldig lange, men fordi at selv 50 meter, etter vorspiel, kan føles som et maraton.

Vi “shuttler” deg!
I år blir det derfor satt inn shuttlebusser som kommer til å transportere dere behagelig og trygt mellom de ulike levelene på Ditt Livs Party. Bussene vil gå fra level 5 og helt opp til hovedplassen, under hele arrangementet. Disse vil gå kontinuerlig opp og ned og plukke dere opp slik at gangavstanden vil bli minimal.

Hva med til og fra treffet?
Dersom dere ikke planlegger å ta dere til #TRVN med buss, van eller buss kan dere ta ”RT-Banen” som går helt opp til Frognerseteren. De går hele dagen, utover kvelden og til og med på natten! Når treffet nærmer seg slutten tar også shuttlebussene dere ned til Majorstua, slik at dere lettest mulig kommer dere hjem!

Tryvann blir dermed ikke bare DITT LIVS PARTY, men også det mest behagelige treffet, for alle!

 

Share This