Vi presenterer! Fra TOMORROWLAND TIL TRYVANN!

Vi presenterer! Fra TOMORROWLAND TIL TRYVANN!

Det er med stor glede og en god del stolthet, vi endelig kan fortelle russ 2016 at Steve Angello blir å se på Tryvann i 2016! Få DJ-er, om noen, er mer legendarisk i houseverdenen enn Steve Angello (tidl. Swedish House Mafia).

Steven Angello Josefsson Fragogiannis aka Steve Angello har produsert musikk helt siden 2001 og det er mer enn 10 år siden han slo igjennom internasjonalt etter at han fikk hendene sine på Eurythmics’s “Sweet Dreams (Are Made of This) og lagde en remix som fortsatt er å finne i setlistene til flere av verdens største DJ’s. Etter å ha etablert seg på den internasjonale musikkscenen gjennom flere solide produksjoner og remixer, teamet han opp med Axwell og Ingrosso i det som høyst sannsynlig ertidenes aller største EDM-fenomen.

 

I 2013 splittet trioen opp og Steve har brukt tiden etter SHM godt. Han har staket ut en ny kurs for sin egen sound, bygget opp sitt eget label, Size, til ett av de aller beste labelene i verden. Han er alltid på linup’en til de største og feteste festivalene verden rundt, og han er i disse dager überaktuell med “Wild Youth”, ett album som har fått enorme mengder positive tilbakemeldinger fra musikk-kritikere, andre artister og ikke minst fra fansen!

Sjekk ut våre Angello favoritter på Spotify.

Når han tar turen til Norge for å spille for russen for første gang kan du forvente et set og et show du garantert vil snakke om i flere år, dette blir intet annet enn SYKT fett! Skaff deg din billett på Billettportalen.no

 

Share This