TRVN in the making

TRVN in the making

At det å planlegge, organisere og utføre landets mest besøkte russetreff er en stor oppgave kommer nok ikke som en overraskelse, men vi kan faktisk fortelle at det er enda mer arbeid enn du skulle tro.

Det er utallige leverandører og aktører man skal bli enige med. Her går det i sikkerhet (!), lyd- og lys produksjon, det som skjer på mainstage, logistikk, sanitet osv på de forskjellige levelene, hvor det kanskje kan være så mye som 30 busser med enorme lyd og lysrigger. På TRVN skal det settes opp vaktposter, mil etter mil med gjerder, en stor hovedscene, billettboder og masse mer som til slutt gjør at dette er og blir “Ditt Livs Party”. Alt dette på ett sted som til vanlig bare er en parkeringsplass og bilveier!?

Og i disse dager er vi godt på vei til å ferdigstille det vi kan fortelle kommer til å bli et arrangement du ikke har sett lignende av. Det eneste vi faktisk ikke har stålkontroll på er været. Men du vet hva man sier: det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!

Er du keen på å få med deg landets råeste russetreff? Klikk deg inn på billettportalen.no i dag, kan vi anbefale ett Alledagerspass? ;)

Share This