Spar noen ekstra kroner…

Spar noen ekstra kroner…

.. kjøp din billett på avbetaling!Det er ingen hemmelighet at det å være russ kan koste litt og nå som det er jul har du mest sannsynlig enda flere utgifter, i form av julegaveshopping og hamstring av marsipangriser. Eller er det bare oss  det kanskje? Uansett: Vi vil selvsagt hjelpe dere med å få med deg RT til best mulig pris. Derfor minner vi dere på at dere kan få billetter på avbetaling.

Billettportalen, hvor vi selger billetter til våre treff, kan du få kjøpt din billett til TRVN, Landstreff Lillehammer eller, som vi anbefaler, en av våre pakkebilletter på avbetaling!

Dette betyr at ikke bare kan du utsette betalingen til du har fått lønn eller har råd, men du er garantert at du får billett til prisen som gjelder nå. I det du betaler deler av billetten holdes den nemlig av, noe som betyr at selv om en billett blir utsolgt (eller stiger i pris) så har du holdt den av.

Ta for eksempel TRVN-Alle dager, kjøper du dette på avbetaling i dag settes det opp betalingsplan med tre datoer for nedbetaling:
7.desember 2015: 800,71 kr.
12.februar 2016: 800,71 kr.
19.april 2016: 800,71 kr.
*Gebyr på 5,86% av ordrebeløpet

Så har du ikke sikret deg billett enda klikk deg inn på Billettportalen å kjøp din billett (på avbetaling?) asap!

De flinke promo-gutta viser deg hvordan du bestiller på avbetaling her.

Share This