SPACECAMP, FOR DEG SOM SKAL PÅ TRVN!

SPACECAMP, FOR DEG SOM SKAL PÅ TRVN!

En av dagene på TRVN er allerede utsolgt og i disse dager planlegger titusenvis av russ fra hele Norge turen til Oslo for å oppleve Ditt Livs Party. Er du en av mange som reiser langt og trenger et sted å overnatte? Da har vi det perfekte alternativ til deg!

Tryvann – Ditt Livs Party er utvilsomt noe av det morsomste du kommer til å oppleve, med artister, de største bussringene, flere vanland og masse annet gøy. Med all denne moroa kan det ta på en hver russ, og når natten faller på og du skal legge deg for å samle krefter til neste dag må du jo ha ett sted å sove.

Dersom du kommer langveisfra og ikke kjenner noen du kan overnatte hos i Oslo eller vil sjekke inn på hotell, da er det Spacecamp som gjelder. Spacecamp’en er lokalisert på Level 3, en kort to minutters tur fra festplassen, og her er det helt gratis å campe. Det eneste du trenger er å ta med deg er telt og sovepose og du er “good to go”. Det er med andre ord ingen ting annet du trenger å tenke på, for campen, som resten av Tryvann, er selvsagt bevoktet. Vi har vakter og personale på jobb 24 timer i døgnet, så om du lurer på noe er det bare å kontakte våre medarbeidere.

Og som om ikke det var nok er absolutt alt du trenger er i umiddelbar nærhet. Så da vet du det: dersom du er interessert i å overnatte på Tryvann, så kan du det, helt gratis.

Share This