Snakk, snapp og sms deg igjennom RT

Snakk, snapp og sms deg igjennom RT

Aldri mer tom for batteri! I hvertfall ikke under RT2016…På LL, TRVN og Russens dag kan du sørge for å være ladet opp til en hver tid – i hvertfall sørger PlugToTalk for at mobilen din er det. Konseptet er ganske så enkelt – du bestiller og henter ut lader på treff, lader opp mobilen og swapper inn lader til en fulladet en  når du selv ønsker og trenger det.

Uten å virke eldgamle: i disse dager løper alle rundt med en mobil i hånda. Og hva er vel døllere enn å gå tom for batteri under russetiden? Tenk på alt du skal ta av bilder, vipse, ringe hjem til mor og far for å fortelle at du har det bra <3 og ikke minst dele av minner på insta, snæpp osv.!

PlugToTalk leverer små, hendige nødladere som du finner på en egen stand på treffene men ikke bare det, for når en PlugToTalk -lader har lite batteri, kan du raskt bytte den for en fulloppladet hos deres ‘’Drop & Swap’’-stasjon.

PS: er du smart kan du bestille før januar 2016, og du får 20% rabatt i tillegg til at lader ligger klar for uthenting til deg i RT. Les mer om intro-tilbudet her.

Sjekk ut hvordan det funker nedenfor!

PLUGTOTALK Festival Chargers from Polar Pictures on Vimeo.

Share This