PORTRETTET – THE HIGH COUNCIL 2015

PORTRETTET – THE HIGH COUNCIL 2015

Frem mot russetiden 2015 kommer vi på russen.no til å lage portretter av 2015 års russ. Denne uke gir vi deg THE HIGH COUNCIL 2015! 

The High Council er en guttebuss bestående av 26 gutter, klare for å vise hva Oslo vest er gode for. Du finner de på Tryvann – Ditt livs party og Landstreff Lillehammer, som en av de definitivt mest klikka gjengene i bussringen.

Vi snakker selvfølgelig om THE HIGH COUNCIL 2015.

THC 2015 er en av mange Oslo og Akershusbusser dette året og de legger ikke skjul på at de ofte er de man legger best merke til på fest. I år skal gutta sanke knuter, klikke på rulling og ikke minst ta av på treff, enten det er rett oppi bakken, på Tryvann eller i OL-byen, på Landstreff Lillehammer! Russen.no tok turen for å hilse på og høre hvordan alt står til, kun noen få måneder før russetiden rulles i gang!

Tekst: Martin Jutkvam og Nikoline Vang

 

Okei. Gutta. The High Council. Hvem er denne gjengen fra Oslo vest? Og hvorfor akkurat dette dekknavnet?  

Navnet er jo høyesterådet. Sjefene. Forkortelsen er jo ganske heftig den og, THC ;) Navnet har forskjellige betydninger og derfor vi liker det. Vi er en godt og blandet guttegjeng fra Oslo vest, med forskjellige meninger og generelt en veldig rolig og hyggelig buss. Er sjelden ute å slenger med leppa. Vi har jo som andre en fiendebuss så der har det jo blitt litt, men utenom det er vi jo en veldig bra gjeng da.

Det er ofte litt kriging, kanskje spesielt mellom gutta om å ha fetest navn, hacke hverandres dekknavn og å vise muskler og mest penger. Noen dere ikke er fan av blant årets busser?

Ja, joa… Vi vet jo dekknavnet til noen kompiser av oss, mer enn det sier vi ikke, men at det blir småfights og kanskje litt mer skjer vel alltid i russetiden, men tror nok vi holder oss langt unna…!

Hvem tror dere kommer til å gjøre det best i år? Det er jo en god del busser fra alle deler av landet.

Tipper nok at Nordstrand gjør det ganske bra, men så har man jo Samsara-jentene da. De har jo toppet listene allerede og sånt, dekknavn, men de gjør det nok stort!

Har dere kjærestebuss enda?

Nei, vi har takket nei til vårt ene tilbud så ikke noe kjærestebuss på oss foreløpig hvert fall. Og vi tenker jo at det er tross alt RT. Er vel ikke vits å binde seg helt enda vel, hehe!

Hvilke treff finner vi gutta på og hva er det dere gleder dere mest til?

Egentlig bare det å reise sammen. Vi skal jo til Lillehammer og Tryvann, men tror nok det blir drit gøy. Lillehammer har jo et godt rykte så tror det blir greit å ha litt avbrekk fra rullingen og kunne klikke litt på treff også.

Hvilken kåring vil dere helst vinne (DOD eller generelt)?

Navn hadde jo vært heftig, vi vinner nok ikke sang, der stikker nok jentene i Samsara klart av med seieren, men hadde vært stilig å stikke av med årets dekknavn for eksempel da.

Skal dere rigge, eller er det bortkastet?

Nei, vi rigger ikke, men gleder jo oss til å ta av i ringen da, det er klart. Selv kommer vi nok heller til å stå for mye av den gode stemningen i gatene på rulling, så får vi heller være med å lage ekstra liv og røre der andre rigger!

Hva er det beste med buss?

Må være hele samholdet og gjengen. Vi er jo en sjukt bra men spredd gjeng, men skjer alltid sinnsykt mye gøy så må være det som kanskje er det beste. Og det å rulle da. Er jo en rullende fest liksom!

Hva gleder dere, dere mest til ved russetiden?

Mest til treffene og så klart det å bli ferdig med stresset med bussen, og generelt bare alt med rulling, treff, russetid.

Det er jo 100 offisielle knuter, samt mye forskjellige skoleknuter man kan gjøre og ta i løpet av de 4-5 ukene med russetid. Hvilke knuter kommer gutta på THC til å gjøre?

Blir fort Kongla da, og det merket vi jo til og med tendenser til på dekkslippet, så lover jo bra. Men vet ikke egentlig hvor mye snakk det er om knuter, men vi kommer nok til å gjøre noen. Ser ikke bort i fra det.

 

Hva synes dere om vaner?

Altså. Det er ikke noe galt i å være på van og de bruker jo mye penger, så er ikke noe galt, men er nok en annen kultur. Det er jo liksom dårlige rykter blant dem om bussruss og rykter om oss blant bussruss. Går mye røverhistorier og kriging, men de er nok en klikka gjeng de og altså.

Russen.no og Russens Hovedstyre, sammen med de andre russeaktørene som treff og klesleverandører har jo inngått samarbeid med Amnesty International Norge og deres holdningskampanje ”Nei er Nei. Voldtekt = sex uten samtykke”. Støtter dere denne?

Vi støtter helt klart kampanjen og tenker det er viktig at folk og venner rundt oss er trygge på treff og i russetiden og om en av gutta på bussen kunne funnet på å gjøre noe sånt hadde vi definitivt gått rett til politiet og sagt klart i fra at sånt er ikke greit overhode. Uansett hvor full man er. Så blir fort støtte av kampanjen på våre Facebooksider i tiden fremover!

Helt til slutt gutta. Hvordan ser en rulling ut med THC?

Rett og slett HELT KAOS. Blir nok fort fyll, sex og klikka stemning. Er det ikke det RT er? Gutta lager alltid stemning så blir nok bra!

Mener du at din buss eller van eller vennegjeng fortjener litt oppmerksomhet? Vil dere bli intervjuet av Martin og Nikoline? Send en e-post til martin@russen.no Da vi ikke vil kunne intervjue alle Norges russ, skriv noen setninger om hvorfor akkurat du eller dere skal bli intervjuet!

 

 

Share This