Norsk hiphop’s råeste til DOD!

Norsk hiphop’s råeste til DOD!

Når Handerre Linni, Jenny Skavland, Onge Anka & Idol Tone tar turen og Norsk rap’s Godzilla teamer opp med Pimp Lotion for andre året på rad på DOD kan vi vel garantere at det blir $vai og G(od) stemning?

YG, eller YoGuttene som de faktisk heter, er utvilsomt norges mest unike hiphop-act. Bergenserboysa har rett og slett blitt ett fenomen på den norske rapscenen. 4 av gjengens EP’er har gått til topps på iTunes-listen, de har spilt på alt av nevneverdige festivaler som for eksempel Roskilde, Slottsfjell og Øya. Når disse unge $pelarene inntar Rockefeller 15. november kan vi garantere en klikk opplevelse.

Oral Bee er ett navn russen er godt kjent med. Nesoddens store sønn slapp sin første single , Penger, i år 2000 som førte til at han raskt ble landets mest forhatte rapper med sin pimped out West Coast-stil. Sammen med Big Ice og nevnte Mr. Pimp-Lotion startet han produksjonsteamet Da Playboy Foundation, som har produsert musikk på over 50 amerikanske rap-utgivelser, i tillegg til ett utall russelåter oppgjennom årene. Men det er bare det første kapittelet i boka om Beezy Gahr Støre.

Han har det siste halvannet året fått en ny vår, herjet med de radiolistede singlene Tennis og Jumanji og nylig kom både albumet Putter Det Ned 4Ever og Putter Det Ned 4Ever (Deluxe Edition).

På Den Offisielle Dekknavnkåringen vil ikke bare han + Pimp Lotion gi dere en forrykende opptreden, men også hoste hele kåringsshowet. Playboys og playgirls, gjør dere klare!

Share This