NM I Van på Lillehammer

NM I Van på Lillehammer

NM I Van på Lillehammer
Vi har allerede gitt dere planen for vanen og nå får dere en innføring i den gjeveste van-kåringen i landet.

Landstreff Lillehammer har Norges største van- og bilområde med plass til godt over 1.000 biler og van`s. Og når vanrussen flokker til OL-byen gjør de om plassen til den største mobile festplassen i landet. Det kommer vaner, biler, campingvogner, ja til og med noen limousiner fra hele Norge.

Det døgnåpne, og til dels beryktede Vanland, er der festen både begynner og slutter. Å chille i Vanland med en pose med litt ekstra drikke, noen pølser og annen grillmat allerede tidlig på ettermiddagen er den perfekte starten på en uforglemmelig aften på Landstreff Lillehammer.

Med de kjøretøyene som tar plass i Vanland er det er tydelig at utviklingen på vaner de siste årene har eksplodert både i antall vaner og ikke minst på vanenes utseende og lyd/lys-anlegg. Og med såpass høyt nivå er det bare å glede seg til å NM i Van.

Under norgesmesterskapet kåres det en vinner i konsept, eksteriør, interiør, lys, lyd og selvsagt kåres det Årets Van. Det blir gøy å se hvem som tar over arven til Mario Brothers og går til topps under NM i Van på Landstreffet på Lillehammer i 2015.

Share This