Juleshopping av TRVN & LL!

Juleshopping av TRVN & LL!

Med begynnelsen av desember innen rekkevidde og Black Friday gjennomført er det på tide at vi også kaster oss inni ‘’hysteriet’’ som omkranser den ellers så fredfulle høytiden jula faktisk er. Men vi bidrar, som vanlig, bare med kos og god stemning! For i desember, og frem til ferien  starter 22. desember kan du komme innom våre kontorer i Kirkeveien 64B på Majorstuen og kjøpe billett direkte av oss.

Og det til rabatterte priser!

Vi forstår også at endel av dere ikke kan skippe skolen kun for å skaffe dere billetter til Tryvann og/eller Landstreff Lillehammer, så derfor vil vi bli sittende en time lengre hver dag i denne perioden, slik at du kan komme innom oss frem til klokken 18:00 og få en litt bedre pris – Alle som kommer innom og kjøper billett får med seg en aldri så liten julegave!

Bor du for langt unna og fortsatt vil ha en bra pris på billetter? Klikk deg inn på Billettportalen.no og kjøp billett før salget stenger 22. desember. Når de resterende billettene legges ut i januar 2016 er det nemlig til en litt høyere pris og i et begrenset antall…

 

Share This