Hvem har årets beste dekknavn?

Hvem har årets beste dekknavn?

Det skal vi finne ut av snart. For Den Offisielle Dekknavnkåringen er bare 2 uker unna og nå har avstemningen begynt! I år kåres det vinnere i følgende kategorier: Årets Dekknavn, Årets Dekknavn Låt og Folkets Favoritt, i tillegg til den helt nye kåringen Årets Hjemmesnekk og vi starter med førstnevnte, nemlig Årets dekknavn.

Facebook finner du oversikten over hvilken buss som har hvilket nummer du kan stemme på. Når du har funnet den du mener er verdig din(e) stemme(r) så sender du en sms med “Dekknavn” + nummeret på bussen du vil at skal vinne til 2105. Det koster 1kr å stemme og du kan stemme så mange ganger du vil. Avstemmingen på Årets Dekknavn, som er første kategori ut, varer til mandag 07.desember frem til klokken 12.00.

Etter det er det Årets Låt og Årets Hjemmesnekk (som selvsagt går samtidig) som skal stemmes frem. Folkets Favoritt er som dere vet kun SMS-stemmer og når du stemmer på Årets Dekk & Årets Låt/Årets Hjemmesnekk så samles stemmene opp og den med mest stemmer totalt sett er Folkets Favoritt.

Godt valg! :D

Share This