HVA skjer NÅR?

HVA skjer NÅR?

Det er bare 4628 timer igjen til noe du har ventet på siden du først så en russebuss, møtte en russ eller du fikk ditt første russekort! Det er selvfølgelig den offisielle åpningen av RT2016 vi snakker om!

Du har helt sikkert sett bilder, sjekket ut de ville aftermoviene eller hørt historier fra eldre venner som har tatt turen. Men uansett hvor fett det ser ut kan vi garantere at det er 10 x så fett å oppleve RT i levende live. Men mange lurer på en ting: hvilken dag er best?

Det er lett å glemme at #TRVN ikke bare er én helg, men faktisk hele 5 dager. Er ikke det digg!? For hva kan være bedre enn å kunne oppleve verdens (nest) villeste fest hele fem ganger? I tillegg til dette er det Russens dag på Tusenfryd OG Landstreff Lillehammer – RT2016 ass…. Bare å legge datoene i kalenderen med det samme!

23.april 2016: Den første dagen vil i år bli helt unik, vi kan ikke avsløre noe enda, men vi kan garantere at dette vil bli noe du ikke kan gå glipp av. Dette vi må holde hemmelig er i tillegg til at de faktisk er den første dagen på Tryvann som også er den Offisielle åpningen av RT, noe du selvsagt ikke kan gå glipp av ;)

29. & 30.april 2016: Ikke bare er dette det første helgetreffet på Tryvann, det er også natt til første mai: russens nasjonaldag. 2 dagers fest med godt over 10 000 russ OG natt til første mai? Vi sier bare ja takk, begge deler!

04.mai 2016: En kveld på landets største fornøyelsespark – Tusenfryd åpner opp kun for russen! Pssst… visste du at dagen etter Russens Dag er fridag? Just saying ;)

06 .- 08.mai 2016: Endelig er det duket for norges største Landstreff, på Lillehammer – vi kan by på elleville vanlands, konserter, tivoli, NM i buss og van, ekte festivalstemning og ikke minst landets villeste party i bussringene!

13. & 14.mai 2016: Dette er udiskutabelt den mest legendariske helgen i all russesammenheng, det er kåringshelgen. Dette er helgen vi har satt besøksrekord i russenorge med over 14 000 russ og det er helgen med De Offisielle Kåringene hvor landets råeste busser blir kåret!

Dersom du ikke er keen på å gå glipp av neste års villeste høydepunkter så klikk seg inn på Billettportalen.no og kjøpe den billetten som passer deg best (ja, for det er ikke utsolgt!, så sees vi om 192 dager.

Share This