Hva skal du 6. mai?

Hva skal du 6. mai?

Til Russens Dag På Tusenfryd, selvfølgelig! 

Onsdag 6. mai braker det løs i Norges største fornøyelsespark når busser, vaner, artister og ikke minst 6000 russ transformerer Tusenfryd til landets mest unike russetreff.

Du kan leke deg i SpinSpider, ThunderCoaster, Nightmare, Skycoaster, Speedmonster og Supersplash. Eller kanskje i de gode gamle klassikerne som Loopen, Tømmerrenna og SpaceShot? Og som om dette ikke er nok, er Russens Dag kun åpent for russ 2015.

Har du kjøpt Full Pakke eller Gullpass har du jo Russens Dag inkludert i billetten, men for å kjøpe billett til Russens Dag klikker du deg inn HER. Det er faktisk så enkelt at du etter at du bestilt, vi få billetten tilsendt direkte på e-post. Denne skanner vi siden på treff, direkte fra mobilen din. Ved forhåndskjøp får du dessuten med en Dag 2-billett på kjøpet, som du kan bruke en hvilken som helst ordinær åpningsdag resten av året! Dette er jo flott, da de aller fleste uansett drar på Tusenfryd noen gang i løpet av året,

Ikke allerede overbevist på at Russens dag er noe for deg? Sjekk ut teaseren da vel..

NB: Russens Dag har solgt ut de siste årene, så til tross for at russetiden fortsatt kan virke langt borte, anbefaler vi dere å sikre dere billett asap!

Share This