Hva med ett pit-stop på Tryvann?

Hva med ett pit-stop på Tryvann?

Tryvann – Ditt Livs Party har i overkant av 150 busser på besøk hver dag, men selv om Tryvann er digert, er det ikke plass til alle på selve festplassen. 
Men det finnes en løsning som ikke bare sikrer at kvelden på #TRVN blir bra, men også resten av natten.

I fjor åpnet vi det som kalles Level 2 og gjorde til en parkering eksklusivt for busser og at det var en suksess kan vi si med trygghet. Flere av dagene ble det fullt flere timer før treffet startet og i år blir det nok enda større. Level 2 er plassert kun 100 meter nedenfor Level 1, hvor selve festen foregår og er nok det ultimate vorsestedet. Kommer du ”langveisfra” er det bare å troppe opp med bussen tidlig på formiddagen, skru på inneanlegget, slå opp en campingstol og vorse før tidenes fest på kvelden.
Og som om ikke det var nok: når festen på Tryvann avsluttes for kvelden, ja, da er det bare å rulle ut i natta. Så ikke bare får du en helt rå kveld på landets mest besøkte russetreff, om du lyster kan du dra med dine nye bekjentskaper på rulling etterpå.

Tryvann stenges 03:00 og som eneste russetreff vi vil legge til rette for at dere skal kunne være på veien mindre enn en halvtime etterpå, hvor bra er ikke det? Så det er bare å krysse av de 5 Tryvannsdatoene i kalenderen, så sees vi om ett par-og-nitti dager på landets mest besøkte russetreff.

Noe du lurer på om buss, Tryvann, eller annet? Send en mail til andreas@russen.no

Share This