Har du registert deg for Russe.ID?

Har du registert deg for Russe.ID?

Vi ønsker å minne om fristen 1.april. Gå inn på www.russe.id og registrer deg allerede i dag! 

Eneste gyldig ID
Skal du på Landstreff Lillehammer og/eller Tryvann – Ditt Livs Party? Da må du ha gyldig Russe.ID. For å registrere deg, klikk deg inn på   www.russe.id. Registreringen er enkel, tar kun 5 minutter og du kan betale for ID’en din i forbindelse med at du registrerer deg.

Alle som registrerer seg før fristen 1.april vil få sin ID i postkassen før 30 april.

Har du forhåndsbetalt din Russe.ID?
Alle som har forhåndskjøpt sin Russe.ID på russ.no eller sammen med billetten sin på Billettservice, har mottatt en betalingskode på epost. Koden har blitt sendt til den e-postadresse som ble brukt når dere kjøpte IDn deres, det vil si når dere registrerte dere på russ.no/kjøpte billetten deres på Billettservice. Dersom du  ikke finner koden din sjekk spamfilteret før du kontakter kunderservice i innboks på Facebook.

Lurer du på noe om Russe.ID?
Har du spørsmål? I Russe.ID – FAQ finner du svarene til de mest stilte spørsmålene. Lurer du på hvordan du registrerer deg? Det er enkelt og tar kun 5 minutter og i denne steg for steg guiden tar vi deg gjennom hele prosessen.

Kundeservice
Fant du ikke svaret du søkte i FAQ eller guiden? Alle eventuelle henvendelser må gjøres via Russe.ID Kundeservice i innboks på Facebook Kundeservice er på plass mandag – fredag 09.00 – 15.00. De jobber steinhardt for at akkurat du skal få på din henvendelse og målet er at alle skal få svar i løpet av 24 timer.

God helg!

Share This