Godkjenning av RusseID til RT2016

Godkjenning av RusseID til RT2016

Det er veldig mange av dere som lurer på når dere får RusseID, beviset du må ha for å komme inn på Tryvann – Ditt Livs Party & Landstreff Lillehammer.

Svaret er: i goood tid før RT :)

Hvis du ikke vet hva RusseID er, så kan vi fortelle at det er ett av våre viktigste sikkerhetstiltak. Kort fortalt er det ett ID-bevis som sikrer at ikke bare du som bærer båndet kan delta på treff, men dersom noe skulle skje kan vi kontakte dine verger og lignende.

Vi begynner å godkjenne allerede i begynnelsen av oktober. Det er flere titalls tusen russ som skal godkjennes før russetiden er i gang og vi vil godkjenne så fort vi kan! Vi avventer med utsending av RusseID, som er et elektronisk armbånd, til nærmere treff slik at du ikke skal miste den FØR du skal på treff.

Det viktigste NÅ er at du registrere din profil her på rt16.no - jo før, dess bedre. Dette gjelder også for de av dere som ønsker å søke på særskilt grunnlag.

Avgangselev? Lærling? Særskilt søknad?
- Det å være russ betyr som regel at du er avgangselev og da står ditt navn på de listene vi mottar fra skolene for å verifisere at du er russ.

- Man kan få godkjent RusseID, til tross for at navnet ditt ikke er oppsatt på våre lister, være seg at du er lærling for eksempel. Du som er lærling vil kunne søke på lik linje som en avgangselev, men må i tillegg laste opp en kopi av din lærlingkontrakt.

- Noen ganger skjer det uventede ting i russetiden, som sykdom etc. Det kan bety at man allerede har registrert seg én gang, men ikke fikk muligheten til å feire russetiden. Da har man selvfølgelig også muligheten til å søke på nytt.

Vi vurderer alle søknader individuelt – Alle de som mener 2016 er deres russeår er velkomne til å søke! All informasjon om søknadsmåte, hvordan søke som lærling, adoptivruss etc. finner du her på rt16.no

Dersom du ikke har registrert deg enda, klikk deg inn nå! Og er det noe du lurer på noe angående RusseID, er du hjertelig velkommen til å sende oss en message på Facebook.

REGISTRER DEG I DAG :D

Share This