Det er ikke VAN-skelig

Det er ikke VAN-skelig

Ingen treff har flere vaner på besøk enn Try(van)n, så å si at stemningen på treff er rå er en understatement. 

For at stemningen skal bli optimal er det greit å ha all kunnskap på plass i god tid. Daglig sendes det inn spørsmål om stort og smått til oss, derfor har vi samlet de 5 vanligste van-spørsmålene og gir deg svarene i samme slengen.

1) Vi har en diger (og grisefet) Chevrolet Starcraft. Hvor mye koster det å parkere den? - Ouu, det høres sweet ut! Uansett hvor stor van, bil eller campingvogn du har, så koster det like mye å parkere på #TRVN, nemlig 300,- per dag.

2) Kan jeg stå med vennene mine? – Selvsagt kan du det, ingenting er hyggeligere enn det. Det kommer over 1000 vaner til Ditt Livs Party hver dag kan vi ikke holde av noen plasser, så om dere vil stå sammen må dere komme sammen.

3) Det er fatter’n som kjører vanen vår, kan han bli med inn? – Det korte svaret er nei. Det lange svaret er at selv om det sikkert hadde vært kult(?) å ha med far, bror eller en eldre kompis med på Tryvann så er landets mest besøkte russetreff kun for russ.

4) Vi har campingvogn, partytelt og mobilt svømmebasseng, kan vi ta med det? – Ikke bare kan du ta det med deg, vi oppfordrer deg til det! Vel, kanskje bortsett fra det ‘’mobile svømmebassenget’’ ditt. Vanland er ett sted det koker døgnet rundt og ett partytelt gjør stemningen bare enda bedre, så har du noe slikt: ta det med!

5) Vi kjører til Tryvann med vanen vår og er ikke akkurat lommekjent i Oslo: Hvor er festen? – Kjører du dit på kvelden kunne vi nesten si at du kan følge lyden, for å være heeelt sikker på at du kommer fram kan du plotte inn følgende adresse på GPS’en: Tryvannsveien 64, 0791 Oslo.

Har du spørsmål om Kåringene eller om van på Tryvann? Send en e-post til vår vanansvarlige André: vanruss@russen.no

Har dere på vanen enda ikke sikret dere billett? Ettersom vanrussen er enormt viktige bidragsytere når Tryvann – Ditt Livs Party arrangeres, ønsker vi å gi dere et ekstra flott tilbud! Ikke gå glipp av muligheten å få deres egen logo på en eksklusiv genser. Her kan du lese mer om årets absolutt feteste billettpakke.

Share This