Countdown til 22.desember

Countdown til 22.desember

Vi har kommet oss godt ut i desember og det betyr flere ting, selvom snø foreløpig ikke er en av de flere steder i landet. En av tingene det også betyr er at vi stenger billettsalget, men ikke helt enda. Du må jo få muligheten til å kjøpe billett til treff før jul. Kanskje du skal gi det som julegave, eller bedre: kanskje noen kjøper det som gave til deg?

Som du sikkert har gjettet er 22.desember datoen vi stenger billettsalget for i år, men om du finner ut av at du skal gå til anskaffelse av billett før det så gir vi deg en aldri så liten reminder så du vet hva du kan velge mellom.

PS: Gullpass og Busspass gjelder selvsagt også for Landstreff Lillehammer, men disse er utsolgt for lenge siden.

Helgepass: Dette er den aller mest basic’e billetten som kun inkluderer inngang på Lillehammer eller Tryvann.

Helgepass inkl. genser: Les over, men legg til en genser “in the mix”, så har du alt denne billetten inneholder

LL B’nB: Dette er en billett vi introduserte i fjor til stor jubel fra russen. I tillegg til inngang på LL2016 gir denne billetten deg også transport til og fra treffet samt ett sted og sove i sentrum. Aka alt du trenger for en carefree helg i OL-byen.

Full Pakke: Du får dessverre ikke en Grandiosa med denne billetten, men heldigvis får du noe som er 100x så digg. Ikke bare får du billett til Landstreffet på Lillehammer, Tryvann – Ditt Livs Party, OG du får  billett til Russens Dag på Tusenfryd.

Da vet du ikke bare når du må skaffe deg billetter innen, altså 22.desember. Du vet også hva du har å velge i mellom og bare sånn hvis du ikke visste det: Alle billettene finner du på Bilelttportalen.no :)

Share This