Billettene kommer på mandag!

Billettene kommer på mandag!

Rett før jul ble billettene til LL og TRVN tatt ned fra Billettportalen og det kom inn utallige meldinger fra bekymrede russ som fryktet for utsolgt. Det kan vi med glede informere om at det ikke er :) Som nevnt tidligere stoppes billettsalget i julen før de kommer tilbake med et brak i det nye året.

Mandag 11.januar er dagen, hvor du, som enda ikke har fått henda på billetter til enten Tryvann eller Landstreff Lillehammer (eller begge) får sjansen på nytt!

Det er på ingen måte ett ubegrenset antall billetter som blir lagt ut denne gang så dersom du vet du skal, anbefaler vi at du bruker mandagen til å kjøpe. Før du glemmer det eller, noe som kan skje, det blir utsolgt.

For at du skal stille mest mulig forberedt finner du en oversikt over hvilken billetter nedenfor :)

Gullpass + Busspass: Utsolgt!

Full Pakke

Med Full Pakke får du tilgang til alle de fem, fantastiske dagene på taket av Tigerstaden og dine velfortjente doser med «Ditt Livs Party». Det blir også magi og partytime både daytime & nighttime på Landstreffet Lillehammer. Og som om ikke det var nok får du også oppleve Tusenfryd sammen med 6000 andre rød, blå og sortkledde på Russens Dag. I tillegg får du også med en helt egen, eksklusiv genser.

Alle Dager

Denne billetten gjelder, som navnet tilsier, for alle dager på landets mest besøkte russetreff. Tryvann er tidligere kåret til verdens nest villeste fest, trenger vi egentlig å si mer? Denne billettype kan du også velge å få med en flott Tryvann- genser inkludert.

Helgepass TRVN

Fortsatt det samme ville treffet, men denne billetten gjelder for enten første eller siste helg på TRVN.

Landstreff Lillehammer

Billetten gir deg adgang til Norges største landstreff, begge dager. På Landstreff Lillehammer kan du oppleve konserter og aktiviteter på både dag- og kveldstid, Norges største bussringer og Vanland, egen handlegate, NM i buss og van, tivoli og mye, mye mer. Festivalpasset kan også fås både med og uten genser.
Lillehammer B’nB

Helgepass til Landstreff Lillehammer. 2 dagers overnatting 
i Håkons Hall, frokost inkludert i prisen, fotte dusjmuligheter og ikke minst: Muligheten til å bli kjent med flere andre medruss.

Stay tuned og få mer info av Promo, de kan du følge på Snapchat (RTnorge) og på Insta under @tryvannsfestivalen og @landstrefflillehammer ;)

Share This